Ai o afacere și vrei să

obții bani de la un investitor?

Listează-ți afacerea pe inafaceri.ro și specialiștii noștri îți pregătesc afacerea pentru ca tu să ai acces la investitori consacrați, care îți pot duce business-ul la un alt nivel.

Partenerii tăi de succes:

Vrei să ai vizibilitate în comunitatea In Afaceri?

Pentru a dezvolta o afacere, nu este suficient doar să ai o idee extraordinara. Există și afaceri care se dezvoltă natural cu o investiție minimă și care reușesc într-o perioadă scurtă de timp să se autosusțină. În mediul de business însă, procentajul acestor afaceri este considerabil mai mic, comparativ cu cele care pentru a putea continua și dezvolta au nevoie de investiții.

Investițiile sunt o opțiune viabilă atunci când ai nevoie de un aport de capital, fie pentru a putea funcționa în continuare, fie pentru a te extinde și a-ți consolida poziția în piață.

Cum atragi investitori/parteneri pentru afacerea ta?

Pregătește-ți planul de afaceri.

Trebuie să te asiguri că afacerea ta este pregătită pentru a primi o investiție. Un plan de business solid, bine pus la punct, este primordial. Un investitor gândește strategic, analizează afacerea nu doar plecând de la stadiul în care se află acum. Analizează care sunt oportunitățile afacerii pe termen lung și cât de mult poate fi scalată.

Plecând de la aceste premise, trebuie să îți restructurezi afacerea și să identifici care sunt punctele slabe ale business-ului și cum le poți îmbunătăți, dar și care sunt punctele forte și cum le poți scoate în valoare, astfel încât un investitor să fie determinat să investească.

Due Diligence- O radiografia financiară a afacerii tale.

Inafaceri.ro îți pune la dispoziție o echipă de specialiști în domeniul financiar pentru realizarea Raportului Due Diligence. Acest pas este primordial pentru a atrage investitori. Este un instrument pe baza căruia poți determina valoarea pe piață a afacerii tale dar și potențialele riscuri.

Ai nevoie de parteneri cu expertiză în domeniu pentru a realiza o evaluare transparentă și corectă privind situația financiară a companiei tale, aspectele juridice, comerciale și tehnice care prezintă interes în procesul de tranzacționare.

Business-urile sunt conduse de oameni.

Prin urmare, pentru un investitor este foarte important ca tu să demonstrezi că ești capabil să conduci acel business și că ai aptitudinile necesare.  Asigură-te și că ai o echipă sudată, profesionistă și pe care te poți baza. Un investitor nu investește doar în business-ul tău, ci și în echipa ta.

Un investitor nu înseamnă doar aport de capital.

Pe lângă investiția pe care o poți atrage în firma ta, câștigi ceva mult mai important. Know-How. Un investitor aduce în business-ul tău experiență sa în materie de afaceri și management.

Ai toate premisele să îți crești afacerea!

De ce să ratezi această oportunitate? Pregătește-ți afacerea pentru a primi o investiție. O dată ce ți-ai listat afacerea pe inafaceri.ro, noi te susținem în acest proces:

  • Îți analizăm fluxurile financiare pentru determinarea profitabilitatii afacerii;
  • Analizăm riscurile financiare și operaționale care pot influența decizia de investiție;
  • Pregătim împreună cu tine un Plan de Afaceri complex și realist;
  • Atragem investitorii potriviți pentru business-ul tău;
  • Realizăm Raportul Due Diligence pentru o evaluare corectă și transparentă a afacerii tale.

Ești pregătit să-ți duci afacerea la nivelul următor?

Sună-ne acum

0723-131-131

Trimite un mesaj

Email*
Telefon*
Mesaj*