INFORMARE, TRANSPARENȚĂ, PREDICTIBILITATE

Astfel am devenit PARTENERUL tău de ÎNCREDERE în accesarea Fondurilor Nerambursabile 🤝

Fă cunoștință cu echipa ta de consultanți!

Alin Meteșan

CEO & Founder inAfaceri.ro

Alina Striinu

Analist de Business & Expert Contabil

Dan Paulopol

Avocat

Florina Paulopol

Avocat

Oana Cehan

Coordonator Fonduri Europene

Alexandra Dumuță

Consultant Fonduri Europene

Laura Stan

Consultant Fonduri Europene

Alexandra Ghibu

Consultant Fonduri Europene

Karla Teodora

Consultant Fonduri Europene

Ioana Guruta

Consultant Fonduri Europene

Nicoleta Joc

Consultant Fonduri Europene

Roxana Radu

Consultant Fonduri Europene

Nicoleta Botezatu

Consultant Fonduri Europene

Adelina Costache

Consultant Fonduri Europene

Catalina Stoica

Consultant Fonduri Europene

Titus Popovici

Software Architect

Cristian Precup

Auditor IT

Vezi lista completă a programelor de finanțare

Către finanțări

Noi, cei de la ÎnAfaceri.ro, ne ghidăm după trei principii-cheie în toate aspectele business-ului nostru: INFORMARE, TRANSPARENȚĂ, PREDICTIBILITATE. Fiind conștienți de reputația pe care o au firmele de consultanta din piața actuală și de nevoia de a oferi o abordare diferită, ne dorim să fim partenerul tău de încredere în ceea ce privește Fondurile Nerambursabile, cultivand aceste principii și dezvoltând o relație de parteneriat pe termen lung, bazată pe cooperare și beneficii reciproce, care să ducă la proiecte de succes.

Colaborarea cu un consultant specializat și cu experiență în realizarea de proiecte de finanțare, îți crește considerabil șansele ca proiectul tău să fie declarat eligibil. Un consultant care îți pune la dispoziție informații complete, transparente, analize economice relevante și care te ajută să îți realizezi un Plan de Afaceri de succes, este specialistul de care ai nevoie. 

Poți obține Fonduri Nerambursabile pentru o afacere nouă sau existentă în România prin mai multe modalități de finanțare care să te ajute cu cheltuielile necesare unui business. Guvernele, datorită ajutorului de la Uniunea Europeană, acordă fonduri nerambursabile acelor companii care au o idee unică, sunt bine pregătite, pot prezenta un plan de afaceri complet și pot urma toate instrucțiunile necesare pentru a fi eligibile pentru fonduri europene. 

Planul de Afaceri - primul pas pentru a putea aplica pentru fonduri nerambursabile!

Calitatea planului tău de afaceri influențează modul în care te văd investitorii privați. Dacă nu ai un plan de afaceri în acest moment, îți recomandăm să începi chiar acum sau să ceri suportul celor de la lnAfaceri.ro. 

Experții noștri te pot ajuta și ghida.

Indiferent de tipul de finanțare pe care dorești să îl obții (granturi, împrumuturi, garanții, participare de capital, subvenții, fonduri fiduciare, contracte de achiziții publice) ai nevoie de un Plan de Afaceri realizat sub îndrumarea unui profesionist.

Planul de Afaceri îți oferă o viziune clară asupra cheltuielilor de pornire și de capital, precum și activele pe care le ai la dispoziție. Poți determina în acest fel prin analiza indicatorilor de evoluție a cheltuielilor generate de dezvoltarea organizației, care este necesarul de finanțare.

Fiecare subvenție va avea cerințe diferite, dar vei avea întotdeauna nevoie, în primul rând, de un plan de afaceri, esențial pentru organismul care îți vă acorda fonduri europene. Un plan de afaceri excelent te va ajuta în lumea competitivă a câștigării de fonduri europene. 

Toată lumea este interesată să afle pentru ce fonduri guvernamentale s-ar putea califica afacerea, însă pentru a le obține, trebuie tu ca antreprenor să ai obiective strategice bine stabilite.

Fără o planificare atentă și o analiză completă a afacerii tale, nu putem vorbi de dezvoltare.

Trebuie să știi unde te afli, de ce resurse dispui și care este aportul de capital necesar pentru ca afacerea ta să se dezvolte și să contribuie la stimularea economiei. Trebuie să te asiguri că subvențiile obținute vor fi utilizate în scopurile prevăzute în planul de afaceri. 

Singura dată când ți se cere să rambursezi fondurile nerambursabile este atunci când nu îndeplinesti cerințele subvenției. Finanțarea guvernamentală din fonduri nerambursabile este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a-ți dezvolta afacerea. Tocmai de aceea ar trebui să îți adaptezi planul de afaceri la fiecare cerere de fonduri guvernamentale, așa cum ai face un Cv pentru un loc de muncă. Trebuie să răspunzi la întrebarea: cum vor fi cheltuiți banii? Nu trebuie să știi cum va fi cheltuit fiecare ban. Cercetează unde ar merge bugetul de la fonduri nerambursabile și alocă sume aproximative pentru fiecare activitate. 

Cu inafaceri.ro ești mai aproape de a obține fonduri europene nerambursabile!

Pregătirea dosarelor este un proces extrem de important. Un dosar complet, realizat de un expert, te duce cu un pas mai aproape de obținerea fondurilor nerambursabile pentru afacerea ta.

Hai să discutăm despre opțiunile disponibile pentru afacerea ta!

Venim cu răspunsuri concrete și un plan de acțiune bine pus la punct pentru ca obiectivele tale să se transforme în realitate:

• Care sunt domeniile de interes?

• Care sunt criteriile de eligibilitate pentru obținerea de fonduri europene nerambursabile?

• Ce sume sunt alocate?

• Cât durează procesul de evaluare a proiectelor depuse?

• Care este termenul limită de depunere a proiectelor?

Prin experții InAfaceri.ro ai sprijin și informații despre subvențiile UE disponibile.

Tu vii cu întrebările, noi venim cu soluțiile!

Sună-ne acum

0723-131-131

Trimite un mesaj

Email*
Telefon*
Mesaj*