(+40) 723 131 131office@inafaceri.roLuni - Vineri intre 09:00-17:00
/

Vrei să vinzi sau să

cumperi o afacere?

Ai nevoie de o echipă de consultanți în tranzacții capabili să identifice oportunitățile de business, să analizeze riscurile și să minimizeze pierderile.

Partenerii tai de succes:

Vrei să ai vizibilitate în comunitatea In Afaceri?

Ai nevoie de o echipă de consultanți în tranzacții capabili să identifice oportunitățile de business, să analizeze riscurile și să minimizeze pierderile.

Vrei să te asiguri că întregul proces se desfășoară corect și că nu ratezi oportunități?

Ai ajuns în locul potrivit! Specialiștii InAfaceri identifică pentru tine oportunitățile de business și analizează riscurile pentru a minimiza pierderile. Vei avea în permanență o imagine transparentă asupra propriei afaceri sau a viitoarei afaceri dar și soluții concrete și direcții de urmat în procesul de tranzacționare.

Ai acces prin inafaceri.ro la aliați puternici, parteneri cu o experiență notabilă în sectorul de business care îți pun la dispoziție cunoștințe solide și instrumente analitice performante ce pot schimba radical traiectoria unei societăți.

Încrederea este cuvântul cheie în orice relație de business de succes. Când vine vorba de a cumpăra sau a vinde o afacere, relația dintre antreprenori și consultanți este foarte importantă.

Ai nevoie de o întreagă echipă care să îți împărtășească viziunea și să vină cu soluții concrete pe baza expertizei și analizelor de specialitate.

Deciziile care se iau în acest punct, vor determina evoluția organizațiilor. Prin urmare, stă în puterea ta să decizi dacă mergi spre succes sau dacă vei lua decizii nesusținute de date concrete, analiză și previziune.

CUMPĂRAREA unei afaceri de succes care să conteze și să aibă ceva de spus în mediul de business.

Achiziția unei afaceri este un proces complex care presupune identificarea corectă a piețelor tintă și o tranzacționare eficientă pentru obținerea unor câștiguri valoroase.

Orice decizie poate fi crucială.

O imagine corectă și transparentă asupra activului pe care vrei să îl achiziționezi reprezintă piatra de temelie pentru o afacere de succes. O afacere de succes înseamnă procese de business aliniate corect și interese bine echilibrate, care conduc la o bună consolidare internă, la eficiență operațională și un grad mare de profitabilitate.

Echipa integrată de specialiști, partenerii noștri și viitorii tai parteneri care vor pune bazele viitorului tău business, este pregătită să te susțină în tot procesul de planificare și efectuare a tranzacției.

Venim cu răspunsuri concrete și un plan de acțiune complex pentru ca tu să primești soluții fezabile și să identifici oportunități:

 • Tu nu ai vrea să știi ce cumperi?
 • Cum să maximizezi valoarea acțiunilor și a dividendelor?
 • Care sunt riscurile?
 • Ce oportunități sunt în piețele tale tintă și cum le poți identifica? 
 • Cum să cumperi o afacere la un preț corect?
 • Cât de profitabilă este afacerea pe care vrei să o cumperi?
 • Cât valorează pentru tine și cât de mult o poți dezvolta?

Noi venim cu răspunsurile, tu vino cu planurile de viitor!

VÂNZAREA unei afaceri de succes cumpărătorului potrivit, la momentul potrivit.

Vânzarea unei afaceri este o decizie importantă și trebuie să te asiguri că valoarea activului nu este diminuată în acest proces.

Fiecare antreprenor și fiecare afacere este diferită și are obiective și priorități specifice. Prin urmare, răspunsul la întrebarea "De ce vând?" este deosebit de important, pentru a analiza clar obiectivele și a stabili concret rezultatele pe care vrei să le obții din vânzare.

Când este momentul potrivit să vinzi o afacere?

Momentul potrivit este cu siguranță, atunci când ai o afacere de succes de vânzare, pentru a te asigura că activele afacerii nu și-au diminuat valoarea și poți obține cel mai bun preț.

Indiferent de motivele care stau la baza deciziei de a vinde (pensionare, retragere, succesiune, dificultăți financiare, concurență) trebuie să ai alături de tine o echipă specializată, capabilă să arate adevărata valoare a afacerii, să evalueze corect situația activelor, să minimizeze riscurile și să te sprijine în întregul proces.

Due Diligence- Radiografia financiară a afacerii tale înainte de efectuarea tranzacțiilor.

Inafaceri.ro iți pune la dispoziție o echipă de specialiști în domeniul financiar pentru realizarea Raportului Due Diligence. Acest pas este primordial înainte de efectuarea oricărui tip de tranzacții. Realizat corect și profesionist te poate scuti de eventualele probleme care pot să apară după finalizarea tranzacțiilor.

Este un instrument pe baza căruia poți determina valoarea pe piață a afacerii tale dar și potențialele riscuri.

Ai nevoie de parteneri cu expertiză în domeniu pentru a realiza o evaluare transparentă și corectă privind situația financiară a companiei tale, aspectele juridice, comerciale și tehnice care prezintă interes în procesul de tranzacționare.

Misiunea noastră este să găsim cumpărătorul potrivit și să determinăm prețul corect pentru afacerea ta.

Experiența notabilă în domeniu a partenerilor inafaceri.ro și instrumentele performante de analiză utilizate, sunt beneficii concrete care pot determina cu exactitate valoarea afacerii tale și identifica potențialii cumpărători. Avandu-ne drept parteneri ești pregătit să pui la punct o strategie de succes pentru atingerea obiectivelor.

Un proces organizat de vânzare este primordial și determină succesul tranzacției.

Iți analizăm afacerea, realizăm Raportul Due Diligence, o pregătim pentru vânzare și stabilim împreună obiectivele tale de business. Cu o strategie clară și transparentă, identificăm cei mai potriviți  investitori/ cumpărători pentru afacerea ta, ne ocupăm de negocieri, pregătirea contractelor și finalizarea acestora.

Tu vii cu obiectivele, noi le transpunem în realitate!

Venim cu răspunsuri concrete și un plan de acțiune complex pentru ca tu să primești soluții fezabile și să identifici oportunități: 

 • Cum maximizezi valoarea acțiunilor?
 • Cum pregătești afacerea pentru vânzare?
 • Cum obții cel mai bun preț?
 • Ești pregătit pentru a vinde?
 • Afacerea ta se află în momentul potrivit pentru a scoate maxim de valoare?
 • Cum te asiguri că procesul se desfășoară corect din punct de vedere legal?

Răspunsurile sunt la noi! Tu vino cu planurile tale de viitor și noi facem lucrurile să se întâmple!

Sună-ne acum

0741-262-060

Trimite un mesaj

Email*
Telefon*
Mesaj*