Digitalizarea IMM-urilor 30.000-100.000 €

5069 vizualizări
Apelează
Descrierea Investiţiei

Verifică in mod GRATUIT eligibilitatea societătii tale AICI

InAfaceri.ro nu este doar o firmă de consultanță, este cel mai mare Centru de Afaceri online din România. Împreună cu partenerii noștri, lideri de piață în domeniile financiare și legale, vă punem la dispoziție servicii profesionale complete de elaborare și depunere a proiectelor.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului pregateşte un nou program de finanțare nerambursabilă care vine în întampinarea microîntreprinderilor şi a întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM), care vor putea accesa, în conformitate cu Ghidul Solicitantului şi schema de minimis, intre 30.000 și 100.000 de EURO.

CONSULTANŢĂ ȘI AUDIT:

Cerinte minime pentru eligibilitate:
  • 1 an fiscal incheiat
  • Cifra de afaceri de minim 60.000 euro

VALOAREA FINANŢĂRII:

  • Plafonul minim este de 30.000 de EURO
  • Plafonul maxim este de 100.000 de EURO
  • Ajutorul se acordă beneficiarului sub formă de finanţare nerambursabilă în procent de 90% din valoarea eligibilă
  • Pentru firmele de IT ce aduc o idee inovatoare, sumele finanţate pornesc de la 1.000.000 Euro pana la 6.000.000 Euro

InAfaceri.ro impreună cu Espace IT iţi pot oferi pachetul complet: Întocmire şi depunere proiect, achiziţii software/hardware şi implementare proiect.

CHELTUIEILI ELIGIBILE:

Aplicații Web & Mobile(iOS/Android), Achiziționarea de licențe/baze de date

Espace IT iți oferă soluții IT integrate bazate pe cloud, securitate, retelistica şi soluții complete de mobilitate, respectiv aplicații software cu diverse opțiuni de licențiere precum şi soft-uri dezvoltate complet la comandă. Credem în evoluția continuă precum şi în designul strategic, dorind să iți optimizăm la maxim soluțiile oferite atât din punct de vedere tehnologic, cât şi din perspectiva utilizării capitalului investit.

Web Site-uri şi Magazine Online

In special în contextul global actual, un site profesionist şi prietenos iți va ajuta clienții să găsească toate informațiile de care au nevoie, de la date de contact până la serviciile şi produsele oferite de tine, şi va oferi afacerii tale o posibilitate reala de extindere masiva prin expunerea nelimitată oferită de mediul online. Totodată, clienții vor putea vedea ratingul produselor şi părerile avizate ale altor utilizatori, pentru a avea o mai mare siguranță în achiziționarea bunurilor şi serviciilor oferite de compania ta. Dacă dorești să îți extinzi afacerea şi prin vânzarea de bunuri în mediul online, un site ecommerce este cea mai bună alegere.

Achiziționarea de Hardware IT&C, dispozitive și echipamente aferente

Printr-o infrastructură de hostare securizată şi adaptată nevoilor companiei tale, beneficiezi de performanțe sporite în toate aspectele tehnologice, cât şi de reducerea costurilor pe termen lung. Asta înseamnă timp mai puțin petrecut pentru remedierea problemelor IT şi conectarea dispozitivelor şi mai mult petrecut dezvoltandu-ți afacerea. Consultanții noștri te vor ajuta să iți transpuni nevoile de afaceri în soluții corente de tehnologie şi planuri de arhitectură software & hardware care să permită o creștere sustenabila pe termen lung, atât a afacerii cât şi a website-ului sau a aplicației tale. Acest lucru iți va permite să optimizezi, sau chiar să automatizezi procesele interne şi să descoperi atât zonele generatoare de pierderi cât şi cele care iți pot aduce rapid profit.

Servicii de hosting/găzduire, servicii cloud sau Software-aș-a-Service (Saas)

Dacă doreşti ca soluțiile tale să fie hostate în cloud, în arhitecturi scalabile şi cu disponibilitate şi performanțe maxime oferite clienților afacerii tale, te putem ajuta să achiziționezi şi să iți configurezi infrastructura devops, oricare ar fi nevoile tehnologice şi infrastructura curentă a companiei tale.

Servicii pentru consolidarea securității cibernetice

Mai mult ca niciodată, securitatea cibernetică are o importanță majoră în consolidarea oricărei afaceri în mediul online. Fie că vorbim de impactul financiar şi mediatic al unui atac cibernetic asupra afacerii tale, sau despre obligațiile, restricțiile şi amenzile europene precizate în reglementările GDPR, datele clienților tăi trebuie să fie permanent în condiții maxime de securitate. Consultanții Espace IT te pot ajuta să alegi cea mai buna soluție pentru a fi protejat împotriva amenințărilor online.

CHELTUIEILI NEELIGIBILE:

Descarca lista complete cu cheltuieli NEELIGIBILE

CODURI CAEN NEELIGIBILE:

Descarca lista complete cu codurile CAEN NEELIGIBILE

IMPLEMENTARE ȘI MONITORIZARE:

Perioada de implementare este de maxim 9 luni (realizarea cheltuielilor și depunerea cererilor de rambursare). Perioada de monitorizare a durabilitatii proiectului este de 3 ani.
Date de Contact
Telefon:0741262060
Email:finantari@inafaceri.ro
Consultant Fonduri

COMISION LA SUCCES!

Scopul nostru este succesul tau!

CONTACTEAZĂ-NE

(+40) 741 262 060

inAfaceri.ro