Tu unde iti promovezi serviciile?

08 noiembrie, 2020593 vizualizări

593 vizualizări

Promovează-ți serviciile pe aplicatia antreprenorilor, În Afaceri

În Afaceri este o comunitate cu și despre antreprenori, un mediu de afaceri transparent, creat pentru a oferi sprijin reciproc. Aplicația noastră îți oferă o serie de beneficii, de la vizualizarea ofertelor noi de vânzare până la opțiunea de a-ți promova serviciile. Este locul de întâlnire al tuturor celor care fie au intrat în afaceri, fie își doresc să ajungă la succes. Există multe beneficii pe care le poți avea dacă alegi să îți promovezi serviciile pe site-ul nostru, însă am ales doar câteva dintre ele:
  • Codul unic de înregistrare al firmelor expuse în aplicație este public - Transparența este principiul pe care ne bazăm, iar beneficiile oferite de aplicația noastră îți vor ușura căutarea. Doar cu ajutorul unui click vei găsi date particulare fiecărei firmei. Printre detaliile oferite se află adresa sediului, informații de contact, numărul de angajați/ asociați, capital, administratori, acțiunile firmei și multe altele. De asemenea, vei găsi și prezentări video care îți vor furniza modul în care firma se diferențiază față de rivalii comerciali
  • Am încheiat un parteneriat cu termene.ro – Lista informațiilor oferite de CUI-ul firmei este completată prin accesarea opțiunii Evalueaza-ti firma de pe platforma noastră. Vei avea acces la o listă completă cu informații valoroase despre firma care te interesează, dar și despre propria afacere. Detaliile includ: o prezentare generală a firmei, informații financiare complete, informații juridice sigure, informații specifice. Colaborarea a venit și în urma dorinței noastre de a ne asocia cu valori precum: transparență și integritate, evoluția continuă, prioritatea educației.
  • Oferta ta va apărea în secțiunea Noutăți - În momentul în care ai ales opțiunea de promovare servicii , anunțul tău va fi postat în secțiunea de Noutăți. Mesajul va fi prioritizat, fără să fie pierdut în amalgamul de informații postate pe site. Nu va fi nevoie să aștepți să treacă o lungă perioadă de timp pentru a fi observat. Astfel, ceilalți antreprenori interesați vor găsi cu ușurință serviciile sau ofertele furnizate de tine.
  • Vei face parte din comunitatea noastră de antreprenori – InAfaceri a reușit să creeze și să susțină un colectiv bazat pe unitate și empatie. Tinerii antreprenori vor avea ocazia să facă parte dintr-un mediu de afaceri care le oferă posibilitatea de a se dezvolta. În caz că alegi să faci parte din comunitatea noastră, vei descoperi mai multe secțiuni: vânzări afaceri, promovare servicii, oportunități sau finanțări.
De-a lungul timpului, am învățat că doar prin sprijin reciproc poți ajunge la succes. Cu pași mici, dar siguri poți reuși în orice situație. Nimic nu este imposibil, dacă îți dorești cu adevărat. Alege InAfaceri pentru a-ți extinde orizonturile antreprenoriale, pentru a descoperi noi oportunități și pentru a-ți crea legături puternice într-un mediu de afaceri sigur.
Consultant Fonduri

VREI SĂ ÎŢI VINZI AFACEREA?

Suntem opțiunea completă în procesul de evaluare și vânzare al oricărei afaceri!

CONTACTEAZĂ-NE

(+40) 741 262 060

inAfaceri.ro