BUSINESS LA CHEIE “ICELANDIC ICE CREAM”
Localitate
Iasi
Vechime
1 an
Preț
110000 EUR
Vizualizari
138
Conceptul a aparut pe piata din Romania acum un an. Cu o investitie initiala de 100 000 euro, aceasta abordare Nordica a producerii si consumului de inghetata soft cu ajutorul unor instCe cuprinde acest concept ?! 1.Marca Inregistrata OSIM cu clasele revendicate 30 si 43 alatii si retete islandeze a fost cu succes testata si validate, iar acum poate fi modelul tau de bussines functional si bine pus la punct. 2.PROIECT EXTERIOR 3.UTILAJE 4.PROIECT DE INTERIOR 5.CONTRACTUL DE FRANCIZA
Retete, plan de business, furnizori, asistenta, ghidarea si coordonarea ulterioara fiind asigurate. Acest concept poate fi preluat integral si va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare 075 18 29 113.
BUSINESS LA CHEIE “ICELANDIC ICE CREAM” Conceptul a aparut pe piata din Romania acum un an. Cu o investitie initiala de 100 000 euro, aceasta abordare Nordica a producerii si consumului de inghetata soft cu ajutorul unor instalatii si retete islandeze a fost cu succes testata si validate, iar acum poate fi modelul tau de bussines functional si bine pus la punct. Ce cuprinde acest concept ?! 1. Marca Inregistrata OSIM cu clasele revendicate 30 si 43 Brand Book executat de o firma de renume din Iasi, cu personalizarile aferente - logo - cupa personalizata - lingurite personalizate - décor personalizat - meniu - pahare personalizate - sticker, sticker caserola - servetele personalizate - flyer - program - wrapper inghetata Site, pagina de facebook, Instagram, tik-tok 2.PROIECT EXTERIOR Proiectul exterior, este sugerat desfasurarii activitatii in aer liber si anume: parcurile aferente Mall-urilor, parcuri, plaje, zone riverane centrelor de agrement, bazine, piscine, s.a. • Casuta modulara (AUTORIZATA DSP, DSV, Primarie) de dimensiunile 5,80x4,20x2,10m are urmatoarele caracteristici tehnice: Structura metalica de inalta calitate Acoperisul din panouri sandwici Partea frontala este toata pliabila, din geamuri vitrate de inalta calitate. Tenta si nuanta luxury, similara celei de la Palas Campus, Iasi, executata de aceeasi firma. Podeaua solida si rezistenta acoperita cu linoleum Vestiar Chiuveta in vestiar Chiuveta bucatarului actionata la picior Chiuveta de bucatarie cu robinet actionat electric ce asigura incalzirea apei Toate conexiunile necesare conectarii la apa si canalizare • Partea electrica este de inalta calitate, 30 kW putere instalata. La instalatiile electrice sa consumat aproximativ 100 m de cablu , fiecare circuit fiind separate de la tablou cat si diferentialele aferente. Tablou Diferentiale pe fiecare circuit Circuit trifazat 10 prize monofazate 8 becuri pe interior 42 becuri ambientale pe exterior, pe partea frontala, dintre care 8 becuri isi schimba culoare periodic ceea ce asigura un farmec deosebit unic si luxos. Doua aparate de AC 3.UTILAJE Masina de inghetata de model Taylor C707, produsa in SUA Acest model de capacitate mare cu spatiu de stocare a mixului de 18L, este folosit si de gelateriile din Islanda si tarile nordice. Este un model fiabil ce poate asigura productia suficienta pentru un volum mare si foarte mare de clienti. Poate produce concomitent si milkshake-urile din inghetata. MIXERE Doua mixere de model ELECTRO FREEZE, (utilizate o vara) de productie SUA ce se folosesc la mixarea inghetatei soft cat si a celei din abatitor. Acest mix de inghetata poate si decorat cu diferite toping-uri, cafea, s.a. E o reteta ce o folosesc preponderent nordicii. Vitrina frigorifica Vitrina frigorifica (utilizata o vara, in garantie) de capacitate mare, 24 gn-uri necesara fructelor de sezon (capsuni, zmeura, affine, s.a.) banana, portocale, ciocolata cat si VARIEGATO de fistic, rafaello, Nutella, rodie, cafea, ciocolata belgiana/swiss, s.a. Buy Marine Vitrina calda (utilizata o vara, in garantie) de capacitate mare de 20 gn-uri este folosita pentru asigurarea temperaturii necesare pastrarii in stare lichida a tipurilor de toping-uri ce se folosesc Abatitor Abatitorul (nou, inca in garantie) se foloseste atat la inghetata cat si la MACARONS cu inghetata. Necesar acestui model de bussines, datorita capacitatii de a produce soc termic negative intr-un timp scurt. Masa mare si mica de inox 4.PROIECT DE INTERIOR Proiectul de interior include arhitectura si design-ul creat de o renumita designer de interior din Bucuresti. Fiind un brand cu continut de lux, poate fi dezvoltat atat in Mall-uri cat si in alte locatii selecte. Proiect insula, ce poate fi depus, prezentat grupurilor de Mall-uri, Primarii pentru inchirierea de spatii Proiect casuta modulara ce poate fi prezentat echipei de leasing a Mall-urilor, Primarii pentru inchirierea unui spatiu in gradina 5.CONTRACTUL DE FRANCIZA Contract de franciza gandit de o casa de avocatura din Iasi Retete, plan de business, furnizori, asistenta, ghidarea si coordonarea ulterioara fiind asigurate. Acest concept poate fi preluat integral si va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare 075 18 29 113. Succes pe drumul gustului rafinat Nordic !!!