Facilitati

Promovat

Acte firmă (înființări, mențiuni, radieri)

 

Suntem alături de tine în relația cu Registrul Comerțului și autoritățile fiscale. Oriunde te-ai afla, fie că ești antreprenor la început de drum sau cu experiență, găsim împreună soluțiile optime pentru a depăși obstacolele birocratice. De la punerea în aplicare a conceptului tău de afacere, care debutează cu înființarea firmei, la modificările ce apar, inevitabil, în desfășurarea activității și până la soluția pragmatică de a încheia un capitol din viața de antreprenor, prin radierea societății, alege un partener care face ca totul să fie mai ușor.

Bucuresti, Bucuresti

Promovat

Camin Senior, Centru de ingrijire varstnici

 

Motivele pentru care membri familiei cauta solutii de ingrijire pentru varstnici sunt diverse, dar scopul este mereu acelasi- sa ofere persoanelor iubite o viata cat mai buna la batranete. Putem sa intelegem asta deoarece anual le facem batranetea mai usoara la peste 40 de varstnici. Beneficiaza de ultimele locuri disponibile , va asteptam cu drag :)

Salicea, Cluj

Promovat

Confectie articole vestimentare

 

Suntem o echipă tânără dornică de afirmare și promovăm un stil nou pentru tineret. În atelierul nostru de creație dăm viață celor mai nonconformiste idei despre fashion și astfel se naște o gamă largă de articole de îmbrăcăminte pentru băieți dar și fete : tricouri, hanorace, bluze, pantaloni și blugi, piese vestimentare ce te vor scoate în față.

Bucuresti, Bucuresti

Promovat

Franciza SOPHIA - O franciza în domeniul decorațiunilor interioare, profitabilă și de succes

 

SOPHIA Home Decoration, brand cu acoperire națională specializat în decorațiuni textile interioare (perdele, draperii, sisteme de prindere, accesorii), cu o rețea de 27 de francize în România, caută parteneri în toate județele țării pentru business în sistem de franciză. Beneficiază acum de toate Avantajele unei Afaceri la Cheie! Prețuri începând de la 19.690 euro. Prețul include taxa de franciză, amenajarea spațiului interior cu decorațiuni textile și accesorii, mobilier, mostrare, sisteme de prindere, servicii de decorare, training specializat, suport know-how Marketing, Administrativ, Tehnic și Operațional. Consultanță și implementare personalizată, formare și instruire specializată, concept, design și amenajare magazin, promovare și sprijin pentru creșterea afacerii, produse la comandă realizate cu pasiune în atelierele din România dintr-o gamă variată de țesături – totul poartă un singur nume: SOPHIA. Dacă ai spirit antreprenorial, ești îndrăgostit de frumos și îți dorești o afacere profitabilă, fii partenerul nostru. Pentru relații sunați la tel. 0741 282159 sau accesați site-ul www.sophia-romania.ro !

Iasi, Iasi

Arhivare documente

 

Arhivare fizica conform legii Arhivelor Nationale ale Romaniei . Arhivare electronica prin digitizare Softuri arhivare electronica si management de documente. Depozitare arhiva. Suntem autorizati de catre Arhivele Nationale ale Romaniei.

Otelu Rosu, Caras-Severin

Externalizare servicii de HR si contabilitate

 

Alaturi de specialisti din domeniul resurselor umane si contabilitate, oferim solutii flexibile pentru firme, la nivel national. Servicii HR: - Recrutare personal; - Intocmire documente specifice: Fise de Post, Regulamente de Ordine Interioara, etc; - Raportare Revisal; - Evaluari personal; - Suport in cercetarile disciplinare; Servicii de contabilitate & payroll: - Calcul retributii lunare; - Intocmire documente specifice; - Intocmire si depunere declaratii; - Eficientizare costuri;

Bucuresti

Servicii profesionale de dezinsectie, dezinfectie si deratizare

 

Prestam servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Aceste servicii se adreseaza: - spatiilor comerciale, - locuintelor particulare, - restaurantelor, - barurilor, - depozitelor, - hotelurilor, - etc. Folosim doar produse Bayer, produse ce nu pun in pericol in nici un fel nici beneficiarii, nici agentii ce efectueaza operatiunea in sine de dezinsectie, dezinfectie sau deratizare.

Botosani, Botosani

Servicii profesionale de dezinsectie, dezinfectie si deratizare

 

Prestam servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Aceste servicii se adreseaza: - spatiilor comerciale, - locuintelor particulare, - restaurantelor, - barurilor, - depozitelor, - hotelurilor, - etc. Folosim doar produse Bayer, produse ce nu pun in pericol in nici un fel nici beneficiarii, nici agentii ce efectueaza operatiunea in sine de dezinsectie, dezinfectie sau deratizare.

Suceava, Suceava

SERVICE AUTO MULTIMARCA DECONTARE DIRECTA CU TOȚI ASIGURATORII

 

importuri auto - piese auto noi si second hand - igienizare,reparatie si incarcare a sistemului de racire cu freon - sudura aluminiu,inox,metal,fonta - prelucrare metale prin frezare si aschiere - reconditionari jante auto inclusiv diamond cut - reconditionari turbosuflante - electrica/electronica auto - spalare DPF - mecanica - tinichigerie - vopsitorie - reparatii cutii de viteza automate - detailing interior / exterior - hotel anvelope - tractari auto NON STOP - decontare directa RCA si CASCO - auto tuning

Bucuresti, Bucuresti

PARBRIZE-LUNETE-GEAMURI LATERALE

 

Parbrize lunete geamuri laterale pt ori ce marca de mașina

Cluj-Napoca, Cluj

Confectii

 

Suntem producători de uniforme medicale și școlare,lenjerie din satin,lenjerii de pat. Dorim parteneriat in vederea unei colaborări pt vânzare sau in sistem lohn.

Corabia, Olt

Aplicatii Mobile Android/iOS

 

Servicii IT, soft-uri, aplicatii mobile, web design, grafica video si foto, marketing si promovare.

Bucuresti, Bucuresti

Realizare site-uri web

 

Îți vom oferi un website bine pus la punct care te va ajuta să-ți vinzi mai ușor serviciile sau produsele și să intri mai ușor în contact cu potențialii clienți. Vom realiza un website profesional, ușor de administrat, optimizat pentru mobil și motoarele de căutare.

Timisoara, Timis

Optimizare SEO pentru motoarele de cautare

 

Search Engine Optimization sau SEO pe scurt, este pregătirea prin care site-ul tău trebuie să treacă pentru a deveni vizibil în căutări și pentru a obține rezultate mai bune în motoarele de căutare pentru anumite cuvinte sau expresii cheie. Vei obține trafic organic, vizite de la persoane direct interesate de serviciile sau produsele tale. Un website optimizat SEO devine vizibil în motoarele de căutare și câștigă trafic organic de la persoane care sunt interesate de serviciile sau de produsele pe care le vinzi. Rezultatele sunt de lungă durată.

Timisoara, Timis

Reparatii Termopane

 

Reparații termopane pvc și aluminiu Rulouri exterioare din aluminiu Plase insecte;pe balama,tip rulou sau plisse Modificări tâmplărie Inlocuire sisteme închidere sau sticla Reparații pereți cortina Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti

Showroom mobilier office nou și Second Hand

 

Showroom mobilier calitate superioară. Produse atât noi cu garanție cât și Second Hand de calitate superioară germană. Scaune directoriale și de conferință/vizitator, mărci precum Viasit, Interstuhl, Haider Bioswing, Drabert. Birouri de diferite dimensiuni, forme, culori, electrice ori fixe, reglabile pe înălțime. Dulapuri mari și mici, închideri cu uși tip jaluzea, normale ori culisante. Rollbox-uri cu trei până la 5 sertare. Mese de bar, lămpi de birou, suporturi de cabluri, monitoare ori unitate PC. Vizitează-ne la sediul nostru de pe Centura de Est 30 și vei fi întâmpinat cu un zâmbet și prețuri bune. Sau poți comanda direct de pe site: www.dab4office.ro ori ne auzim la telefon 0761006859. *Produsele second-hand pot prezenta urme de zgârieturi, lovituri ori lipsă chei în cazul dulapurilor/roll box-urilor. * Livrarea se face până în fața imobilului.

Dumbravita, Timis

Cursuri Transilvania Beauty

 

⭐ Dezvoltati pasiunea. Inscrie-te la un curs ACREDITAT.  Curs de Masaj - Nutritie Curs de Formator Curs de Coafor- Frizerie Curs de Cosmetica de baza Curs de Cosmetica pe aparate Curs de Make-up Curs de Make-up stilizare gene Curs de Tatuator Curs de Unghii Tehnice . Curs de Ingrijitor Batrani. Tel. 0741949986 www.cursuritransilvania.ro Cauti un job  part time? intra in programul de afiliere .

Cluj-Napoca, Cluj

Detergenti & Cosmetice

 

Import & distributie produse de curatenie din Italia (detergenti & cosmetice).

Galati, Galati

Tamplarie pvc si aluminiu

 

Suntem o firma de tamplarie. Specialiati in reparatii termopane si montaje

Bucuresti, Bucuresti